Veldscholte Voedselveiligheid
Ontwikkeling van een logo, huisstijlmateriaal en website voor gebruik in communicatie, reclame en af te leveren adviesdocumenten aan de klanten van Veldscholte Voedselveiligheid. Daarnaast is er een concept ontwikkeld voor een keukenhygiënekaart en keukenplattegrond. Deze basis wordt gebruikt als informatie over reinigingsmiddelen, materialen en het gebruik daarvan in keukens bij horecagelegenheden, waarbij ook de ARBO-eisen in kaart zijn gebracht.
Over Veldscholte Voedselveiligheid
Deze ondernemer heeft, vanuit zijn dienstverband bij toonaangevende organisaties, jarenlange ervaring en brede kennis ontwikkeld op het gebied van keukeninrichtingen, routing, hygiëne, voedselveiligheid (HACCP), kwaliteit van de levensmiddelen, etc.
De kernactiviteiten van Veldscholte Voedselveiligheid richten zich voornamelijk op coaching bij het optimaliseren van de voedselveiligheid (HACCP), door het geven van advies, training, en het zorgen voor implementatie en monitoring bij o.a. horecagelegenheden en alle andere levensmiddelen bedrijven.
Het gevolg van dit beleid is:
Kijk ook op www.keuringsdienstvanwaren.com.
Volg en Deel CO-ORDINATE